fbpx

video | Dodon, dezamăgit că liderii ACUM nu au venit la discuțiile comune: „După ce s-a întâmplat săptămâna trecută, puteam și să nu-i invit”

Doar două partide din cele trei invitate s-au prezentat astăzi la discuțiile comune inițiate de președinte, Blocul ACUM refuzând să se așeze la acesași masă cu PSRM și PDM. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia liderilor Andrei Năstase și Maia Sandu l-a dezamăgit pe Igor Dodon, care a spus, în cadrul conferinței de presă susținută după discuții, că putea nici să nu-i invite, făcând referință la situația de săptămâna trecută când, fiind invitați la discuții separate cu președintele, cei doi politicieni nu au dat mâna cu el. În context, Dodon a mai declarat că nu va susține o majoritate parlamentară formată din transfugi.

„A fost regretabil că deputații ACUM au decis să nu participe la discuții. Noi toți avem emoții, poziții, supărări față de cineva. După ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, puteam și să nu-i invit, dar am făcut-o. Eu vreau doar să reiterez poziția mea: Nu voi accepta majorități parlamentare de transfugi. Ce vor să creeze ei? Eu nu o să schimb decizia. A fost logic să vină, puteau să dea mâna sau nu”, a menționat Dodon. 

Articole asemănătoare

Back to top button