fbpx

video | Declarațiile candidatului PSRM, Ion Ceban, după exprimarea votului: „Am votat pentru ca Chișinău să devină o carte de vizită”

Astăzi, 20 octombrie 2019, cetățenii Republicii Moldova își aleg primarii, consilierii locali și raionali, cât și câțiva deputați, participând la scrutinul ce se desfășoară în aceste momente. Candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, și-a exprimat în această dimineață dreptul la vot.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a venit însoțit de de soția sa, care a susținut că a votat pentru „ca cei mici să aibă un viitor bun acasă”, dar și pentru omul care nu-l știe „din auzite” și „va dedica tot sufletul”.

„Am votat pentru ca orașul să se dezvolte, pentru un oraș curat, amenajat și modern. Am votat pentru ca să vină acea schimbare pe care o așteptăm cu toții și pentru ca Chișinăul să fie o carte de vizită cu adevărat”, a spus Ceban presei.

Acesta a mai fost pus la încercare de unii jurnaliști, care l-au întrebat astăzi: câte sectoare are orașul, când a fost fondat și alte detalii.

Articole asemănătoare

Back to top button