fbpx

video | De 1 an au grijă ca micuții să ajungă în siguranță la instituțiile de învățământ: Bunicii Grijulii au fost premiaţi astăzi cu mai multe călătorii, bani şi diplome

Astăzi are loc prima gală a Bunicilor Grijulii. Aceştia sunt premiaţi şi primesc aplauze, recunoştinţe, dar şi mai multe cadouri de valoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toţi bunicii s-au ales cu diverse cadouri. Cei mai entuziaşti vor merge în Italia pentru schimb de experienţă, iar alte două grupuri vor vizita mănăstirile Putna şi Poceaeav. În acelaşi timp câţiva bunici au beneficiat şi de premii băneşti în valoare de până la 15.000 de lei, bani oferiţi de un agent economic.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost premiaţi şi nepoţeii grijulii, care vor însoţi buneii în călătoriile câştigate sau se vor odihni pe litoralul grecesc. De asemenea, pentru bunici şi nepoţii au cântat Ana Cernicova, Igor Cuciuc, Nathan şi Cristina Scarlat.

Atât bunicii şi nepoţeii, cât şi artiştii, dar şi membrii Asociaţiei Bunicii Grijulii care au ieşit în scenă nu au ezitat să vorbească despre importanţa proiectului, benificiile acestuia, dar şi să îi laude pe coordonatori şi pe fostul oficial de la IGP, Gheorghe Cavcaliuc. Aceştia şi-au exprimat speranţa că proiectul va avea continuitate.

Proiectul național „Bunicii Grijulii” a fost lansat anul trecut şi are scopul de a asigura securitatea copiilor în drum spre școală, implicând voluntar persoane de vârsta a treia.

Articole asemănătoare

Back to top button