fbpx

video | Cosmos Factory: Un nou proiect creativ aduce muzicieni cu diferite stiluri în aceeași scenă

Cosmos în Buzunar este un proiect experimental din Republica Moldova și cu totul nou pe piața autohtonă. Membrii bandului aduc împreună pe scenă elemente vizuale, puse pe note muzicale, creând artă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lansată în 2016 și inspirată de o carte semnată de Pavel Olari, unul dintre membrii Cosmos în Buzunar, trupa a reușit să ajungă printre preferințele ascultătorilor moldoveni. Tinerii artiști au decis să ofere publicului un suflu original, combinând două stiluri aproape noi pentru Moldova – Synthpop.

Fiecare concert și evoluție marca Cosmos în Buzunar este o compilație dintre audio și vizual, aducând pe scenă o atmosferă unică. Deși apăruți recent, tinerii artiști au reușit să cucerească publicul la concertele lor.

Dacă fiecare piesă care a apărut în albumul lor a fost un experiment, ultimul lor proiect este un format cu totul nou pentru industria muzicală autohtonă. Cosmos Factory este un proiect marca Cosmos în Buzunar în colaborare cu Artcor și POT Music, apărut ca o necesitate acută de colaborare între muzicienii din Moldova în condițiile de restricții.

Potrivit artiștilor, acest proiect este mai mult o provocare de creație pentru muzicieni care vin din diverse galaxii muzicale și care are drept scop publicarea unui conținut muzical nou, experimental într-un timp restrâns.

Primul episod al proiectului a fost făcut în colaborare cu Marta Gavriliuc, MIC-UL PSIH și Cosmos în Buzunar. Totodată, membrii trupei au anunțat că în curând vor mai apărea și alte colaborări cu diverși artiști din Republica Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button