fbpx

video | Clipul noii piese a lui Randi a fost filmat la Chișinău, cu câteva zile înainte de izolare. În spatele cadrelor și a scenariului stau frații Spoială

Cântărețul român Randi a lansat o nouă piesă, numită „Femeia care m-a învins”. Videoclipul a fost filmat la Chișinău, chiar cu câteva zile înainte de izolare. În spatele scenariului stau frații Spoială.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta melodie a fost lansată astăzi, chiar de ziua de naștere a lui Randi. Artistul Famous Production împlinește 37 de ani.

„Atât versurile, cât și muzica, sunt despre acea femeie care „reușește să-mi înțeleagă esența, nu doar aparența, să îmi dea jos măștile”, spune artistul, adăugând că melodia nu își găsește încă inspirația în realitate.

Filmat la începutul lunii martie, chiar înainte de perioada de izolare, videoclipul este o colaborare în premieră cu frații Spoială Brothers, cărora le aparține și scenariul clipului. De această dată, povestea vine nu ca o completare, ci ca o exprimare opusă a piesei.

„Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit, mai dinamic și cinematografic și, mai ales, să vină ca o antiteză a poveștii despre iubire profundă și emoții. Astfel, videoclipul vorbește despre o luptă fizică, deloc ușoară, în care ea mă învinge”, punctează artistul, precizând că inclusiv decorul a fost construit de la zero, special pentru această filmare.

Articole asemănătoare

Back to top button