fbpx

video | Chicu spune că își asumă tot ce scrie pe Facebook: „Nu este atac împotriva României, este constatare”

Premierul Ion Chicu a vorbit despre conflictul diplomatic dintre Chișinău și București, menționând că mesajul său nu a fost un atac la adresa României, ci o constatare. Declarația a fost făcută în studioul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chicu a mărturisit că scrie singur postările și a precizat că și le asumă. În același timp, el a menționat că dacă oficialul era cetățean al altui stat, îi aducea exemplu din acea țară.

„Modul cum se interpretează ce e scris ne duce în câmpul speculativ. Nu este atac împotriva României, este constatarea faptului că unii domni din Parlamentul European cred că poți să faci imixtiune directă în treburile interne”, a spus prim-ministrul.

Amintim că, săptămâna trecută, europarlamentarul român Siegfried Mureșan a scris pe pagina sa de Facebook că Guvernul Republicii Moldova eșuează în gestionarea crizei COVID-19, deoarece a eșuat și în implementarea reformelor. Ca urmare, Ion Chicu a venit cu o reacție pe rețelele de socializare, menționând: „stau și mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul”, fapt pentru care a fost criticat pe ambele maluri ale Prutului.

Articole asemănătoare

Back to top button