fbpx

video | Candu spune că știe despre o eventuală coaliție între socialiști și democrați. Monica Babuc ar putea reveni la Ministerul Educației, iar Ruxanda Glavan – deveni vicepreședintă a Parlamentului

Andrian Candu susține că știe că există negocieri avansate între PDM și PSRM, iar cele două partide ar urma să creeze o coaliție de guvernare. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform politicianului, se discută ca Monica Babuc să revină la Ministerul Educației, Ruxanda Glavan să devină vicepreședintă a Parlamentului, iar Vasile Bîtcă – ministru al Agriculturii. Ministerele de Interne și de Externe, la fel, ar urma să fie conduse de membri PDM sau persoane apropiate partidului.

„Ce e asta? E transparență? E sinceritate față de cetățeanul care a votat? Dacă ar ieși conducerea astăzi și ar explica ce vrea să facă, poate oamenii ar înțelege. Deci, ce știu eu este despre Ministerul Educației, unde ar fi ministră Monica Babuc. În locul dumneaei, vicepreședintă a Parlamentului va fi numită Ruxanda Glavan, ministrul Agriculturii – Vasile Bîtcă. Ministrul de Externe se mai discută, iar ministrul de de Interne – cineva care este mai apropiat de echipa PDM, dar nu este direct din cadrul partidului”, a declarat Candu.

Articole asemănătoare

Back to top button