fbpx

video | Blocul ACUM va participa la alegerile locale din acest an. Este gata Năstase să lupte din nou pentru Primărie?

Blocul ACUM intenționează să participe la alegerile locale din acest an, însă, deocamdată, nu este clar cine va fi candidatul formațiunii la funcția de primar al capitalei. Asta a lăsat Andrei Năstase să se înțeleagă, atunci când a fost întrebat, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, dacă vrea din nou la Prmărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Copreședintele Blocului ACUM spune că este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în Chișinău, iar dacă oamenii îl vor alege în calitate de edil al capitalei, atunci le va respecta decizia, renunțând astfel de mandatul de deputat.

„Bineînțeles, voi merge împreună cu Blocul ACUM să ne reluăm mandatul pe care ni l-au dat oamenii. Am decis cu Blocul ACUM să mergem la alegerile locale uniți, împreună. 

Dacă aș avea puterea, în momentul de față aș face funcțional acest Parlament, care, bineînțeles, ar decide în cel mai scurt timp și data alegerilor locale și voi veni, în curând, împreună cu colegii cu o propunere în Legislativ care vizează modificarea Codului Electoral și a Legii 437 cu privire la administrația publică locală. 

Dacă cineva crede că eu am renunțat la a monitoriza ceea ce se întâmplă în orașul Chișinău, la a croi dosare pe fiecare ilegalitate, pentru fiecare crimă, se înșală”, a declarat Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button