fbpx

video | Bătaie cu foc de armă la Călărași între un polițist și un grup de tineri. Reacția Poliției

Un grup de tineri și un polițist, aparent aflat în afara orelor de muncă, s-au luat la bătaie. Incidentul ar fi avut loc vineri seara în localitatea Buda din raionul Călărași, conform unui martor care a publicat imaginile pe Facebook. În înregistrarea video se poate vedea cum polițistul, prezența căruia în imagini a fost confirmată de Poliția Republicii Moldova, scoate o armă din mașină și trage un foc de avertizare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit celui care a publicat înregistrarea video pe internet, încăierarea a avut loc pentru că polițistul nu ar fi fost mulțumit de faptul că tinerii nu s-au salutat cu el: „A scos o arma de foc și a început să-i amenințe cu moartea: „vă împușc”. După amenințare a început să-i agreseză fizic. Tinerii au vrut să-l liniștească, dar el a aplicat arma de foc deținută ilegal”, se arată în mesajul acestuia.

Poliția nu a confirmat și nici nu a infirmat spusele martorului, însă a confirmat prezența polițistului în imagini, care este angajat al Inspectoratului de Poliție Călărași.

Cazul, expediat la Procuratură

„Cu referire la cazul apărut în mass-media în care un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție din Călărași a intrat în conflict cu un grup de tineri, Inspectoratul General al Poliției confirmă că avem înregistrat așa caz și că la moment sunt examinate atât acțiunile polițistului, cât și ale tinerilor”, se arată într-o reacție a Poliției Republicii Moldova.

„Procesul privind faptele polițistului urmează să fie expediat în adresa procuraturii, pentru ca examinarea să fie una obiectivă.

Reiterăm, Inspectoratul General al Poliției nu va tolera asemenea gen de comportament al angajaților, care prejudiciază imaginea instituției și a fiecărui polițist în parte, fiind întreprinse toate acțiunile legale în acest sens”, se mai arată în mesajul Poliției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button