fbpx

video | Ar putea petrece cinci ani în pușcărie după ce ar fi publicat și distribuit imagini intime cu fosta iubită. Isprava unui moldovean plecat în Marea Britanie

Un moldovean plecat la muncă în Marea Britanie ar fi publicat și distribuit mai multe imagini intime cu fosta sa iubită, care a rămas în Moldova. Astfel, bărbatul ar fi sperat că relația lor va reîncepe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul are 28 de ani și este originar din raionul Basarabeasca. Fosta sa prietenă, în vârstă de 20 de ani, a depus o plângere la Poliție la începutul lunii iunie. Ea a comunicat că pe parcursul unui an individul ar fi publicat înregistrări foto, video intime, obținute fără acordul său, în perioada când aveau o relație. Mai mult, acesta ar fi transmis unele dintre ele rudelor victimei.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru hărțuire sexuală și încălcarea inviolabilității vieții personale. Suspectul a fost reținut în momentul intrării în țară, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

În timpul reținerii, de la acesta au fost ridicate dispozitive informative în care se conțineau mai multe înregistrări video și imagini din viața personală a victimei. Dacă vina îi va fi demonstrată, tânărul riscă până la cinci ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button