fbpx

update, foto, video | Accident la Măgdăcești: 16 persoane, transportate la spital

(update) Conducătorul camionului a fost reținut pentru 72 de ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă (AMU) Prespitalicească anunță că șase echipe AMU au intervenit în satul Măgdăcești.

Prima echipă de asistență medicală urgentă a ajuns la ora 06:26, inițiind trierea pacienților. La fața locului s-a constatat mai multe victime. Potrivit instituției, accidentul s-a produs pe traseu „ca rezultat al tamponării unui microbuz de rută cu pasageri și un camion”.

„Au avut de suferit 16 pasageri, cu diverse traumatisme. Tuturor persoanelor accidentate li s-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital de către membrii echipelor AMU și victimele sunt transportate asistat cu monitorizarea parametrilor vitali la spitalele din mun. Chișinău”, a precizat sursa.

Această prezentare necesită JavaScript.

Știrea inițială:

14 persoane au ajuns la spital, inclusiv doi minori, în urma unui accident produs joi dimineața, 11 aprilie, la Măgdăcești, raionul Criuleni.

Incidentul a implicat un microbuz care opera pe ruta Drăsliceni-Chișinău, condus de un șofer în vârstă de 63 de ani.

Preliminar, microbuzul de model „Mercedes” a fost lovit lateral de către un camion de model „MAN” care tracta o remorcă. Camionul efectua o manevră de schimbare a benzii fără a se asigura corespunzător, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău.

În urma coliziunii, 12 pasageri adulți și 2 minori aflați în microbuz au fost transportați la spital.

Testarea conducătorilor auto a indicat ca niciunul nu consumase alcool.

Atenție! Limbaj licențios!

video: facebook/ GBM Online

Articole asemănătoare

Back to top button