fbpx

video | A primit felicitări de la ce mai mic susținător. Cum a fost surprins Ilan Șor pe 23 februarie de către feciorul său?

Miron Șor, feciorul primarului degrevat de Orhei, și-a felicitat tatăl cu Ziua apărătorilor patriei, sărbătorită pe 23 februarie în Rusia și statele CSI. Într-un filmuleț publicat de Jasmin, mama băiatului, copilul recită o poezie și îi dorește lui Ilan Șor sănătate, fericire și realizarea visurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La rândul său, Jasmin a scris că băiatul este cel mai mic și cel mai aprig apărător al ei. În același timp, cântăreața din Federația Rusă a felicitat și ea bărbații, mulțumindu-le pentru susținere și protecție.

„Cu sărbătoarea, dragi bărbați. Vă mulțumesc pentru umerii puternici în spatele cărora, noi, fetele, ne putem ascunde de toate greutățile”, a scris artista într-o postare pe Instagram.

Menționăm că, pe lângă filmulețul cu mesajul de felicitare, Jasmin a mai publicat unul, în care se plimbă cu feciorul printr-un magazin de jucării și îl felicită pe acesta, din spatele camerei, cu ocazia zilei de 23 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button