fbpx

video | A 13-a pensie, salarii cu 70% mai mari și „Primul automobil”. Promisiunile făcute la lansarea partidului lui Chicu în electorală

Partidul lui Ion Chicu s-a lansat în campanie electorală. Formațiunea afirmă că „țara e în dificultate, dar poate depăși dificultățile”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Însoțit de mai mulți candidați, liderul formațiunii a punctat că a găsit anterior mai multe soluții pentru Republica Moldova, alături de colegii săi. În același timp, vorbind despre program, ex-premierul Chicu a vorbit despre integrarea în spațiul european și rezolvarea mai multor dificultăți pe care la au cetățenii și statul.

„Populismul și promisiunea goală este o ofensă față de oameni. (…) Oamenii sunt capabili și înțeleg ce poate pierde țara dacă vom alege dintre est și vest” a spus Chicu, făcând referire și la oponenții politici ai formațiunii.

Partidul promite reducerea impozitelor, creșterea salariilor, consolidarea infrastructurii. De asemenea, candidații afirmă că intenționează să implementeze pensia a 13-a și să lanseze, pe lângă „Prima casă” și programul „Primul automobil”.

CITEȘTE ȘI:

Candidații lui Chicu. Lista electorală a PDCM pentru alegerile parlamentare anticipate

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button