fbpx

Veste bună pentru chișinăuieni! În parcul Valea Trandafirilor vor fi amenajate 5 terenuri sportive şi o pistă pentru ciclişti

Sportivii din capitală se vor putea bucura de mai multe oportunități. În parcul „Valea Trandafirilor” se vor crea cinci terenuri pentru diferite activităţi fizice și va fi amenajată o pistă pentru ciclişti. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar de Chișinău, Ruslan Codreanu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele cinci terenuri care vor fi amenajate în parc vor fi destinate pentru mini-fotbal, badminton, volei, baschet și skateboard.

„Parcul Valea Trandafirilor va fi o carte de vizită a orașului Chișinău și un spațiu frumos amenajat pentru locuitori. Anul trecut parcul a fost iluminat, iar în prezent se asfaltează aleile pietonale. Totodată, vor fi executate următoarele lucrări, iar săptămâna viitoare vom scoate foișoarele care crează disconfort celor care vin să se relaxeze în parc”, a scris Codreanu, pe pagina sa de Facebook.

Primarul interimar a menționat că, de asemenea, va fi reabilitat havuzul de la intersecţia străzilor Decebal şi Trandafirilor. Proiectul total va costa peste 30 milioane de lei și va fi finalizat peste trei luni.

Articole asemănătoare

Back to top button