fbpx

Verde pentru canotoarele din Moldova. Maria Olăraşu şi Daniela Cociu s-au calificat în finala probei de canoe dublu la Jocurile Europene

Moldova face performanță la Jocurile Europene de la Minsk. Canotoarele Maria Olărașu și Daniela Cociu s-au calificat în finala probei de canoe dublu, pe distanța de 500 de metri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele două sportive moldovence au închiat cursa în 2 minute și o secundă, acest rezultat calificându-le în marea finală a competiției, care va avea loc pe 27 iunie.

La proba masculină de 1000 de metri, Oleg Nuța și Ilie oprea au ratat calificarea în finală, finalizând cursa în 3 minute și 40 de secunde.

Astfel, echipa română, formată din sportivii Victor Mihalachi și Cătălin Chirilă s-au plasat pe locul întâi, fiind succedați de cei din Ucraina și Rusia, transmite tvrmoldova.md.

Tot astăzi la Minsk, Oleg Tarnovschi şi-a încheiat evoluţia la Jocurile Europene. Basarabeanului i-a lipsit câteva miimi de secundă pentru a ajunge în finala probei canoe sprint pe distanţa de o mie de metri, iar apoi a ratat şi calificarea în finală la 200 de metri.

Articole asemănătoare

Back to top button