fbpx

Valentina Buliga este noua directoare a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină

Valentina Buliga a fost numită în funcția de directoare a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM). Decizia cu privire la învestirea în funcție a fost luată acum câteva minute la ședința Guvernului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Bine ați venit, vă dorim succes, felicitări. Sunteți un specialist extraordinar și sunt sigur că veți face față lucrurilor și gestionarea fondurilor de asigurare va fi la nivelul la care vă caracterizează pe dvs”, i-a transmis premierul Ion Chicu.

Despre o asemenea hotărâre se vorbea și anterior în presă, vehiculându-se că – în urma negocierilor de formare a coaliției dintre PD și PSRM – democrații vor obține mai multe funcții de conducere. După zvonurile apărute, Buliga spunea: „e normal ca și candidatura mea să fie luată în calcul în cadrul unor discuții, din moment ce am rămas fără funcție”.

Până acum, funcția de directoare a CNAM a fost ocupată de Angela Belobrov, eliberată tot azi. Aceasta fusese învestită la finele anului 2019.

Amintim că Valentina Buliga a fost demisă de la șefia Companiei Naționale de Asigurări Sociale pe 24 iunie, de către Guvernul condus de Maia Sandu. Ea a mai fost deputată din partea Partidului Democrat, preşedintă a Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, dar și ministră a Muncii și Protecției Sociale.

Articole asemănătoare

Back to top button