fbpx

Urmează tendințele anului 2019 și alege-ți pijamaua ce te reprezintă

Tendințele în industria modei se schimbă cu o viteză uimitoare. La fiecare sezon nou, casele de modă crează haine care devin reguli sfinte pentru cei ce doresc să se îmbrace la modă, sau altfel zis, stilat. Pijamalele nu sunt o excepție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În anul 2019, pijamalele, la fel ca și alte articole de vestimentație din dulapul tău, te reprezintă. De aceea, în acest an optează pentru pijamale care să indice modul tău de a fi sau anumite trăsături, lucruri care îți plac și îți provoacă o stare de bine și o stare de confort psihologic. Printre tendințele ce trebuie să le urmezi în materie de pijamale se includ pijamalele cu motive animaliere, pijamalele cu imprimeuri cu plante, pijamale cu motive florale, pijamale cu motive geometrice, pijamalele în culori pastelate, dar și pijamalele cu dantelă sau din satin.

Pijamale cu imprimeuri animaliere

Animalele bucură oamenii nu doar în realitate prin prietenia și inocența acestora, dar și în imagini, imprimeuri sau pijamale. Pijamalele cu motive animaliere, la sigur, pot fi considerate o tendință. Acestea nu doar arată drăguț, dar și ridică dispoziția, transmițând o trăsătură caracteristică despre stăpânul acestor pijamale. Astfel, pijamalele cu flamingo, urși panda, pisici, urși, pești sau zebre sunt cele recomandate pentru tine. De obicei, acestea sunt completate de culori calde și pastelate, iar uneori de culori clasice și rebele, în același timp, precum negrul. În dependență de preferințele tale, poți să îți alegi animalul preferat care să îți fie alături în fiecare noapte.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pijamale cu imprimeuri cu plante

Pijamalalele cu imprimeuri cu plante au devenit populare deja de vreo cinci ani și nu par să cedeze din popularitatea lor. Aceste pijamale nu sunt obligatorii doar cu imprimeuri cu plante, întreaga compoziție a pijamalei poate fi doar din plante. Cel mai popular tip de pijama din această serie este cel cu cactus. Cactușii nu doar sunt foarte drăguți și creează bună dispoziție în jur, dar, în același timp, sunt simbolul detașării și absorbirii energie negative, ceea ce e esențial pentru un somn liniștit și odihnitor. Iată de ce, alegând o pijama cu cactuși, nu doar o să te bucuri de frumusețea pijamalei, dar și de beneficiile sale energetice.

Pijamale cu motive florale

Producătorii și designerii de pijamale încearcă să folosească modele și motive care să nu creeze tensiune sau presiune, ci dimpotrivă, care să inspire doar emoții pozitive. De aceea, florile sunt un element indispensabil. De cele mai multe ori, motivele florale nu reprezintă doar flori obișnuite pe o țesătură, acestea fiind adaptate culturilor orientale. Iată de ce, majoritatea pijamalelor cu motive florale o să fie realizate în stil japonez, coreean sau cu flori tropicale, reprezentând o compoziție completă cu elemente din aceste culturi. Aceste pijamale sunt extrem de interesante, având culori vibrante și flori selectate atent. O pijama cu motive florale o să trezească curiozitatea celor dragi și încântarea ta, fiind o achiziție valoroasă pentru dulapul tău.

Pijamale cu motive geometrice

Liniile, formele, figurile geometrice au servit mereu drept model pentru creații vestimentare, nu doar pijamale. Acestea sunt abordate de către designeri datorită asimetriei corpului pe care o crează, dar și a iluziilor vizuale pe care le pot provoca. Liniile verticale sau orizontale din pijamale care sunt cel mai des utilizate, sunt combinate cu culori precum albastru azuriu, verde sau roz pal pentru a adăuga finețe și rafinament la duritatea liniilor. În rezultat, aceste pijamale arată foarte stilat și te ajută cu o stare de calm.

Pijamale cu dantelă

Acest tip de pijamale rămâne în vogă și în anul 2019, deoarece sunt destinate tuturor doamnelor și domnișoarelor ce doresc delicatețe și să arate mereu sexy, chiar și noaptea. Delicatețea o adaugă dantela, care arată foarte fin pe orice țesătură. Iar modelul, lungimea și tipul de îmbinare alese conferă pijamalelor un look sexy. Aceste pijamale sunt o alegere bună dacă dorești să îți surprinzi partenerul, dar și pe tine, în același timp.

Pe lângă imprimeurile care vor bucura ochiul tău și a celor din jur, pijamalele necesită să fie fabricate din materiale care să nu îngreuneze procesele de termoreglare a organismului, în special, noaptea. De aceea, pijamalele comercializate de Millitex sunt confecționate din bumbac și din materiale recomandate de către specialiștii în domeniu. Acesta nu doar asigură procesul de termoreglare, dar și este foarte confortabil și moale.

Pijamalele comercializate în magazinul Millitex îți va încânta ochiul și o să-ți asigure un somn liniștit și energizant.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button