fbpx

update | Spațiul aerian al R. Moldova a fost redeschis. Precizările autorităților

(update 15:05) Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) informează că spațiul aerian al Republicii Moldova a fost redeschis.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Urmare a ședinței Comisiei Interdepartamentale pentru Managementul Spațiului Aerian, a fost emis un NOTAM de închidere temporară a spațiului aerian al Republicii Moldova la ora 11.24, 14 februarie, în scopul asigurării siguranței și securității aviației civile. La ora 14.47, spațiul aerian a fost redeschis. Vom reveni pe parcurs cu detalii suplimentare”, scrie AAC.

Spațiul aerian al Republica Moldova este închis din motive de securitate. Anunțul a fost făcut de compania aeriană Air Moldova.

„Stimați pasageri, în acest moment, spațiul aerian al Republicii Moldova este închis, suntem în așteptarea reluării zborurilor. Orarul planificat astăzi va suferi modificări. Stimați pasageri, cei care vă aflați în aeroport, la bord sau urmează să zburați astăzi, vă rugăm să păstrați calmul și să urmăriți panourile informative din aeroport, online pe www.airmoldova.md și www.airport.md”, a îndemnat Air Moldova.

Astfel, mai multe avioane rămân la sol pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button