fbpx

UPDATE: Alerta cu bombă de la gimnaziul din raionul Drochia a fost una falsă. Cine este autorul glumei?

UPDATE: În urma cercetărilor poliției și a geniștilor în incinta gimnaziului din satul Mandâc, raionul Drochia nu a fost găsit nicio bombă sau alt explozibil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, după ce a fost verificată întreaga clădire a instituției, oamenii legii nu au depistat niciun obiect suspect, alterta cu bombă dovedindu-se a fi una falsă. Ulterior, polițiștii au descoperit că autorul glumei și cel care a efectuat apelul la 112 a fost un elev de 14 ani, care ar fi vrut doar să se amuze.

Oamenii legii continuă să cerceteze cazul, iar părinții minorului riscă o amendă pentru comportamentul fiului lor.

Știrea inițială: În această dimineață, un bărbat ar fi telefonat serviciul 112 pentru a anunța despre faptul că a instalat o bombă într-un gimnaziu din satul Mandâc, raionul Drochia.

Potrivit poliției, apelul ar fi fost efectuat în jurul orei 11:20 de către o persoană de gen masculin, care susținea că ar fi lăsat un explozibil în clădirea unui gimnaziu. La fața locului s-au deplasat grupele operative, poliția și geniștii pentru a investiga teritoriul.

Între timp, toți elevii și angajații instituției au fost evacuați de urgență și conduși către un loc sigur pe timpul investigațiilor. Poliția caută persoana care a efectuat apelul pentru a-i aplica pedeapsa potrivită.

Știrea se actualizează.

Articole asemănătoare

Back to top button