fbpx

UPDATE | Accidentul în care a fost implicat microbuzul de pe linia 138: Două persoane, transportate de urgență la spital

Un microbuz de pe linia 138 a fost implicat de curând într-un accident pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei. Transportul public s-a ciocnit dur cu o mașină de model Scoda, ce are numere de înmatriculare moldovenești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul a fost înregistrat astăzi, la ora 15:56 de minute, la intersecția străzilor Kiev și Tudor Vladimirescu. În urma impactului au avut de suferit două persoane din automobilul Scoda. Acestea au fost transportate cu traumatisme la spital.

Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliția a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a comunicat că la volanul transportului public de marca Mercedes se afla un șofer în vârstă de 59 de ani, iar la celălalt automobil – un șofer de 44 de ani.

Potrivit ofițerei, pe acest caz se va deschide cauză penală, iar dacă traumatismele victimelor nu se vor înregistra a fi grave, atunci șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei. Alte circumstanțe se stabilesc în continuare.

Știrea inițială: Un martor a imortalizat în imagini accidentul de la fața locului. Din fotografii putem observa că partea din față a microbuzului, dar și a celuilalt vehicul, a fost dur afectată de lovitură.

La fața locului au fost chemate serviciile de urgență: ambulanța și poliția.

Revenim cu detalii…

UPDATE | Accidentul în care a fost implicat microbuzul de pe linia 138: Două persoane, transportate de urgență la spital

 

Articole asemănătoare

Back to top button