fbpx

UPDATE 00:00 | Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare 2019: Maia Sandu, lider în circumscripția nr. 50

Deși unele secții de votare din diasporă încă nu au fost închise (urmează să-și încheie activitatea mâine, la ora 07:00, din cauza fusului orar), Comisia Electorală Centrală deja prezintă rezultatele preliminare pentru cele trei circumscripții uninominale din afara țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

UPDATE 00:00: Rezultatele preliminare pe circumscripțiile uninominale la această oră

Menționăm că ultimele secții de votare din circumscripția nr. 51 se vor închide în dimineața zilei de 25 februarie, ora 7:00, din cauza fusului orar.

Rezultatele preliminare pe circumscripția națională, ora 00:00. Alegătorii dn diasporă și-au oferit votul, preponderent, pentru Blocul ACUM DA PAS, aceștia fiind urmați de PSRM și PD.

 

UPDATE 23:30. Situația preliminară pentru circumscripțiile uninominale:

Situația preliminară pentru circumscripția națională, ora 23:30:

Citește și: Moldovenii din diasporă au lansat o petiție online și cer constatarea încălcărilor: Am fost privați de dreptul la vot

Potrivit rezultatelor preliminare de la ora 22:50, diaspora ar putea fi reprezentată în Parlamentul Republicii Moldova de Dorin Frăsîneanu (c.u.49), Olga Coptu (c.u.50) și Ghenadie Moroșanu (c.u.51).

Preferințele diasporei pentru circumscripția națională, ora 22:50:

Citește și: 

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare 2019: Cine sunt partidele care se regăsesc în noul Parlament?

foto, video | Diaspora s-a mobilizat exemplar. În mai multe orașe din Europa, moldovenii au format cozi la secțiile de votare

Articole asemănătoare

Back to top button