fbpx

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Germania ar putea să se închidă definitiv. Acesta pare să nu „supraviețuiască” pandemiei

Aeroportul Tegel din Berlin, capitala Germaniei, ar putea să nu „supravieţuiască” pandemiei de coronavirus. Compania care îl operează a decis miercuri să închidă aeroportul, provizoriu, începând cu 15 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu peste 24 de milioane de persoane care au zburat de pe Tegel anul trecut, acesta ocupa locul patru în topul celor mai mari aeroporturi din Germania, după cele din Frankfurt, Munchen şi Dusseldorf.

Totuși, nu este clar dacă acesta se va mai redeschide sau nu. Potrivit unui purtător de cuvânt al departamentului financiar al municipalităţii, autoritățile urmează să ia o decizie finală peste două săptămâni. În acest timp se speră la o creștere semnificativă a numărului de pasageri, scrie dw.com.

În prezent, pe cele două aeroporturi din Berlin – Tegel şi Schönefeld – se înregistrează doar 2000 de pasageri pe zi, comparativ cu 100.000 – înaintea pandemiei de coronavirus.

Articole asemănătoare

Back to top button