fbpx

Un tânăr te îndeamnă să lupți alături de el pentru copiii cu leucemie. „Haideți să unim luminile sufletelor noastre”

Un tânăr moldovean vrea să lupte pentru tratarea micuților cu leucemie, atât de aici, cât și din Ucraina. Pentru acest scop nobil, Danieli Shvets a inițiat o campanie de colectare a mijloacelor băneşti, destinate copiilor și adolescenților afectaţi de această boală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gestul de apreciat al tânărului nu este unul întâmplător, el fiind influențat de experiența tristă prin care a trecut și care l-a învățat încă de mic multe lucruri, precum cel de a „privi viaţa cu alţi ochi”.

„La vârsta de 16 ani am fost diagnosticat cu această boală gravă. Eu însumi am simţit efectele acestei maladii şi am văzut câte emoţii profunde au avut oamenii apropiaţi mie. Sunt convins că am reuşit să trec peste această cumpănă datorită dorinţei mele puternice de a cânta, susţinerii oamenilor mei dragi, care s-au rugat pentru însănătoşirea mea şi m-au susţinut în acea perioadă de timp deloc uşoară. Medicii nu și-au putut explica însănătoșirea mea!

După ce am depăşit boala cumplită, am început să privesc viaţa cu alţi ochi şi am decis să dăruiesc oamenilor talentul meu”, a mărturisit Danieli.

Printre lucrurile învățate de acest tânăr este și faptul nu trebuie să ignore suferința altora, ci să-i ajute daacă o poate face, iar pentru că nu o poate face singur, Danieli te îndeamnă să te alături luptei lui.

„Prin această campanie vreau să ajut şi alţi copii şi adolescenţi din Republica Moldova și Ucraina, diagnosticaţi cu leucemie, să depăşească această boală teribilă. Haideți să le oferim acestor copii o șansă de a se bucura de viață! Și ei, la rândul lor, în viitor, îi vor ajuta pe alți oameni. Haideți să unim luminile sufletelor noastre”, ne îndeamnă moldoveanul.

Așadar, cei care vor să doneze bani pentru această cauză nobilă, Danieli explică într-o postare de pe Facebook care este întregul proces.

Amintim că Danieli, în vârstă de 23 de ani, este concurent la ediția din acest an a show-ului „Vocea Ucrainei”. Tânărul a cucerit deja publicul, dar și jurații printr-o piesă grea, de talie mondială.

Articole asemănătoare

Back to top button