fbpx

Un student din R. Moldova a murit înecat în România, după ziua sa de naștere

Un tânăr din Republica Moldova, student la Timișoara, a murit înecat în apele râului Bega din oraș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul de 19 ani era căutat de mai multe ore de scafandri în râul Bega, în apropiere de Parcul Copiilor din Timişoara. Acesta a fost scos din apă, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Trupul tânărului se afla în apropiere de Pasarela Îndrăgostiţilor de la Parcul Copiilor.

Potrivit oamenilor legii, marți, 20 februarie, a fost ziua de naștere a victimei – scrie observatornews.ro.

„La data de 21 februarie, în jurul orei 4:19, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost văzută în apele râului Bega, care solicita ajutor. Mai multe echipaje de poliție și pompieri s-au deplasat la fața locului și au început căutările”, a informat IPJ Timiş.

Persoana dispărută este căutată de mai multe echipaje de salvare şi la această oră, iar în sprijinul acestora au fost chemaţi scafandri din judeţele Arad şi Hunedoara.

„În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu două autospeciale și un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din județele Arad și Hunedoara”, au transmis reprezentanţii Isu Timiş.

Articole asemănătoare

Back to top button