fbpx

Un șofer bulgar, depistat la frontiera moldo-română cu o semiremorcă care figura în baza de date Interpol

Un șofer de curse lungi și-a continuat călătoria fără semiremorca tractată la camion după ce la trecerea frontierei de stat s-a depistat că aceasta figurează în baza de date Interpol, ca fiind căutată de autoritățile din Turcia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieri, 8 ianuarie, în punctul de trecere Giurgiulești – Galați s-a prezentat pentru formalitățile de control la ieșirea din Republica Moldova un tractor MAN cu semiremorcă de model TIRSAN, înmatriculată în Bulgaria. Vehiculul era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 40 de ani.

În timpul verificării documentelor înmânate de șofer, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor, semiremorca era dată în căutare internațională de autoritățile turce.

Audiat, cetățeanul bulgar nu a putut explica cele depistate, precizând că vehiculul nu-i aparține. Acesta activa la o firmă bulgară în calitate de șofer.

Până la definitivarea cercetărilor și elucidarea circumstanțelor pe caz, semiremorca a fost indisponibilizată pe teritoriul punctului de trecere al frontierei Giurgiulești.

Potrivit Poliției de Frontieră, pe parcursul anului 2019 au fost depistate 26 de mijloace de transport, date în căutare internațională.

Articole asemănătoare

Back to top button