fbpx

Un socialist cere semnarea urgentă a unui acord PSRM – ACUM, din cauza „mesajelor geopolitice”: Nu tolerăm o astfel de abordare

Socialistul Vlad Batrîncea cere semnarea urgentă a unui acord politic între PSRM și ACUM. Deputatul insistă ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare, explicând că – în ultima perioadă – sunt tot mai multe mesaje cu tentă geopolitică, venite din partea blocului politic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul susține într-o postare pe Facebook că – astfel – se continuă practica politică speculativă de scindare a societății moldovenești, dar și nu se contribuie la consolidarea coaliției de guvernământ

„Ne expunem nedumerirea și regretul asupra faptului că unii deputați și miniștri exponenți ai blocului ACUM vin cu declarații și mesaje cu tentă geopolitică și ideologică care riscă să afecteze enorm eforturile noastre de consolidare a societății și de echilibrare a politicii externe promovate de statul nostru.

Atacurile verbale impardonabile în adresa unor parteneri strategici ai Republicii Moldova nu fac altceva decât să compromită eforturile noastre de scoatere a țării din ghearele oligarhiei, să afecteze susținerea de care actuala guvernare se bucură din partea partenerilor externi din Vest și din Est.

Reamintim partenerilor de coaliție că noi, cei din Partidul proprezidențial al Socialiștilor, am declarat de la bun început că această majoritate parlamentară poate fi păstrată și consolidată doar în condițiile unui compromis și dialog politic reciproc avantajos al PSRM și blocului ACUM”, a declarat Batrîncea.

Articole asemănătoare

Back to top button