fbpx

Un pacient de la Spitalul „Sfânta Treime” din capitală a fost găsit mort la 15 zile după ce a fugit pe fereastră

Un pacient de la Spitalul „Sfânta Treime”, dispărut timp de 15 zile, a fost găsit mort la 15 zile după ce a fugit pe fereastră. Administrația spitalului a venit cu clarificări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit comunicatului, pacientul, aflându-se la a treia zi de spitalizare, a părăsit secția în mod voluntar prin fereastra acesteia. Personalul medical a încercat reținerea lui, însă fără succes.

Conform procedurilor, poliția a fost imediat notificată și a intervenit alături de personalul medical în căutarea pacientului. Rudele au fost, de asemenea, informate și s-au alăturat eforturilor de căutare a doua zi, având acces pe teritoriul instituției.

„Cu regret, persoana nu a fost găsită decât peste 15 zile, într-un loc dosit, ascuns și nu acoperit de zăpadă. La moment a fost inițiată o anchetă de către poliție și, fiind obligați de păstrarea confidențialității informației medicale, suntem restricționați de condițiile legii să oferim alte informații mai detaliate care ne sunt solicitate de anumiți jurnaliști curioși.”, se mai arată în mesaj.

SCM „Sfânta Treime” subliniază că este o instituție cu regim deschis, iar pacienții beneficiază de libertate și nu sunt reținuți forțat.

Amintim că în luna decembrie 2023 un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat în urma unei căderi de la unul dintre etajele Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, unde era internat.

Articole asemănătoare

Back to top button