fbpx

Un nou candidat la funcția de primar al orașului Chișinău

Fostul director al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefăniță, a anunțat că va candida la funcția de primar al orașului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută de către partidul politic Mișcarea „Respect Moldova”, al cărui președinte este fostul deputat democrat, Eugeniu Nichiforciuc.

„Chișinăul are o istorie, are un potențial pentru dezvoltarea lui durabilă. Chișinăul poate deveni un oraș înțelept, iar pentru aceasta sunt motivat să pornesc o clacă urbană și în această clacă urbană sunt bineveniți toți – de la stânga la dreapta. Problemele orașului nu trebuie să aibă culoare politică”, a spus Ștefăniță.

Până acum și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar al Chișinăului, printre alții, Mihail Bagas, candidatul mișcării social-politice Liga Orașelor și Comunelor, deputatul partidului de guvernământ „Acțiune și Solidaritate”, Lilian Carp, Ruslan Codreanu, de la Partidul Puterea Oamenilor, Ion Bulgac, de la Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Anatoli Usatîi, de la PDCM, Adrian Albu, de la PSRM, Victor Chironda, Platforma DA.

De menționat că alegerile locale generale vor avea loc pe 5 noiembrie 2023.

Articole asemănătoare

Back to top button