fbpx

Un moldovean s-a stins din viață în SUA. Familia cere ajutor pentru a-i putea repatria corpul neînsuflețit

Un moldovean în vârstă de 25 de ani s-a stins din viață în Statele Unite ale Americii. Tragica întâmplare a avut loc pe data de 25 aprilie, iar familia acestuia cere ajutor pentru a-i putea repatria corpul neînsuflețit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moartea conaționalului nostru, Vadim Rotari, a survenit după un grav accident de mașină, care s-a produs pe traseul Erie County, Buffalo, din New York. Moldoveanul ar fi fost la volanul unei mașini și s-ar fi izbit de pilonii unui pod.

Vestea că fiul lor e mort i-a înecat în durere pe părinții lui, dar și pe toți cei apropiați care nici măcar nu au reușit să-și ia rămas bun de la băiat.

Pentru a-i putea repatria corpul neînsuflețit, familia are nevoie de o sumă de 30 de mii de dolari, bani pe care aceștia nu-i au. De aceea, oamenii dragi ai moldoveanului cer ajutor de la fiecare care poate să doneze pentru acest scop.

În acest sens, a fost realizată o strângere de fonduri pe o platformă de donații, unde poți contribui și tu. Până în acest moment au fost colectați peste 22.000 de dolari.

„E trist să aflăm că s-a stins din viață un om cu suflet mare. Vin cu o rugăminte mare la toți cei care vor să dea o mână de ajutor în procesul de repatriere al cetățeanului nostru. Parinții lui ar fi fost foarte bucuroși să-l audă în ziua Sfintelor Sărbători de Paște, însă nu au avut șansa. Cu ajutorul nostru putem să-l conducem pe ultimul drum!”, au scris cei dragi pe platforma de donații.

Articole asemănătoare

Back to top button