fbpx

Un moldovean care a violat și ucis o minoră în Spania a fost găsit mort în celulă

Igor Postolache, bărbatul acuzat de uciderea fetiței Erika din Oviedo, Spania, a fost găsit mort în dimineața zilei de 9 august, în închisoarea Villahierro din Mansilla de las Mulas (León), unde își ispășea pedeapsa provizorie pentru crimă, scrie presa spaniolă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit surselor oficiale, funcționarii penitenciarului se pregăteau să îl transfere la altă închisoare în Galicia atunci când au făcut descoperirea.

Igor Postolache fusese scos din planul de prevenire a suicidului aplicat în închisori și, conform surselor, nu existau semne că ar fi avut intenții suicidare sau că transferul său în altă închisoare l-ar fi afectat grav. Ipoteza principală și aproape singura este cea a suicidului, având în vedere că a fost găsit spânzurat în celula sa.

Postolache, aflat în așteptarea unui proces cu jurați, și-a recunoscut vina pentru omorul minorei Erikei Yunga, în vârstă de 14 ani, pe care a atacat-o în scara blocului la întoarcerea de la școală pe 5 aprilie anul trecut. Bărbatul moldovean, în vârstă de 32 de ani, a violat și ucis-o pe Erika, care era vecina sa.

Articole asemănătoare

Back to top button