fbpx

Un fotbalist de națională, prins pe Aeroportul Charles de Gaulle cu peste 100 kilograme de cocaină asupra sa

Un fotbalist din Martinica și partenera sa au fost arestați recent pe Aeroportul Charles de Gaulle din capitala Franței cu peste 100 kg de cocaină ascunse în valize.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul unei verificări de rutină, vameșii francezi au descoperit în valiza lui Jean-Manuel Nedra (29 de ani), jucătorul echipei franceze Aiglon du Lamentin, din Liga regională 1, și component al naționalei martinicane, peste 100 de kilograme de cocaină pe care încerca să o scoată din Hexagon, anunță Le Parisien, citat de stirileprotv.ro.

Jean-Manuel Nedra, considerat un star al fotbalului din Martinica, ar fi fost plasat în arest preventiv duminică (1 ianuarie). Presa franceză notează că jucătorul a fost prezentat în fața unui judecător de investigații împreună cu partenera sa.

Nedra a debutat pentru selecționata din Martinica în 2012, după ce a mai evoluat la US Marinoise, Club Colonial și Golden Lion.

Mijlocașul a fost prezent și la Cupa de Aur a CONCACAF din 2017, fiind titular în meciul cu Panama și în victoria cu Nicaragua.

Clubul lui Nedra a făcut o declarație cu privire la incident, angajându-se să lucreze pentru a proteja tinerii de riscurile de însoțire.

„Fără să cunoaștem gradul său de implicare, am aflat că unul dintre jucătorii noștri a fost arestat la Roissy pentru trafic de droguri”, a declarat clubul Aiglon du Lamentin într-un scurt mesaj adresat presei locale. „Să fim mai puternici ca niciodată și uniți pentru a continua munca noastră de educație prin sport, pentru a lupta împotriva acestui flagel, pentru a-i proteja și a-i atenționa pe tinerii noștri asupra riscurilor, consecințelor și abuzurilor acestui mediu”, a adăugat clubul.

Articole asemănătoare

Back to top button