fbpx

Un consilier din Briceni ar fi fost bătut de primar. „Mi-a amenințat soția. Am plecat să mă clarific, însă el deodată m-a lovit”

Consilierul sătesc din satul Drepcăuți, raionul Briceni, Vasile Proca, ar fi fost bătut în ziua alegerilor de primarul satului, Ghenadie Ioxa. Proca și-ar fi apărat soția după ce aceasta ar fi fost agresată verbal și amenințată de Ioxa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Solicitat telefonic, consilierul a povestit incidentul care se află acum în vizorul poliției:

„Șoția mea se afla în comisia care mergea cu urna mobilă prin sat. Înaintea ei se deplasa mașina de la Partidul Democrat și spunea oamenilor pentru cine să voteze, iar ea mergea din urmă și punea numai ștampila. Șoția a început să se revolte și a sunat la primar. Primarul a venit la fața locului și a început a țipa la ea, numind-o cu cuvinte murdare și amenințând-o.

Soția m-a sunat și mi-a povestit despre cele întâmplate. Eu am plecat să mă clarfic. L-am găsit pe primar care se afla în unul din magazinele satului și am vrut să vorbesc cu el, însă el deodată m-a lovit”, a declarat consilierul Vasile Proca pentru NordNews.

După cele întâmplate, Proca a chemat poliția care a înregistrat cazul, fapt confirmat de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni.

Potrivit consilierului local, în ziua alegerilor parlamentare au avut loc și alte încălcări. Conform spuselor lui, reprezentanții Partidului Democrat serveau alegătorii cu mâncare și cu rachiu, îndemnându-i, ulterior, să voteze PDM, apoi să vină să bea și să mănânce cât doresc.

Foto: nordnews.md

Articole asemănătoare

Back to top button