fbpx

Un BMW ticsit cu țigări, reținut în timp ce se deplasa spre Chișinău. Șoferul a adus lotul din regiunea transnistreană și intenționa să-l vândă

Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal au depistat un lot de țigarete fără acte de proveniență și cu semne de falsificare a timbrelor de acciz. Lotul de marfă, estimat la suma de 180.000 de lei, era transportat din regiunea transnistreană spre Chișinău în scopul comercializării ilicite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a fost înregistrat pe traseul Sângera – Chișinău, după ce echipele mobile au stopat pentru verificări un autovehicul de marca BMW, despre care aveau suspiciuni că ar fi implicat în trafic ilicit de mărfuri.

În rezultatul controlului efectuat, angajații vamali au depistat, în portbagajul și în salonul automobilului, mai multe cutii de carton în care erau transportate 130.000 de țigarete de marca „Kult”, fără niciun act confirmativ.

Șoferul mijlocului de transport, un bărbat în vârstă de 40 de ani, este cercetat pentru tentativa de trafic ilicit cu produse din tutun în scopul eschivării de la achitarea plăților vamale și comercializării neautorizate.

Țigaretele au fost ridicate, iar cazul a fost transmis subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button