fbpx

Un bărbat s-ar fi aruncat în gol la Botanica. Ce a scris în biletul de adio?

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul unui bloc din sectorul Botanica al capitalei. Victima a lăsat celor apropiați un bilet de adio.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoana însângerată a fost găsită în această dimineață, în jurul orei 05:00, pe bd. Dacia, fiind sesizați oamenii legii. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica și un echipaj medical.

„Medicii au constatat decesul bărbatului, totodata fiind solicitată prezența medicului legist, care la examinarea cadavrului a depistat doar urme caracteristice căderii de la înălțime. În urma măsurilor întreprinse de polițisti, cât și din discuțiile cu locatarii, a fost stabilită identitatea bărbatului, care locuia cu soția”, a relatat ofițera de presă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Svetlana Scripnic.

Totodată, a fost depistat și un bilețel de adio în care bărbatul își cere iertare de la rude. Cadavrul victimei a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, iar pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv de la ce etaj s-ar fi aruncat în gol bărbatul.

Articole asemănătoare

Back to top button