fbpx

Un bărbat, găsit înecat în râul Nistru. Salvatorii au recuperat cadavrul după 20 de ore de căutare

Un bărbat din Molovata Nouă, raionul Dubăsari, a căzut sub gheața subțire și s-a înecat. După mai multe ore de căutare, salvatorii au reușit să scoată corpul neînsuflețit din apă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, cazul a fost comunicat de către un alt locuitor al satului Molovata Nouă, care a observat cum un bătrân a căzut în apă în timp ce se deplasa pe gheață. Cadavrul bărbatului de 64 de ani a fost găsit la aproximativ 150 de metri de la mal.

„Pe 8 februarie, în jurul orei 16:30, autoritățile au fost anunțate despre faptul că mai puțin de 10 minute în urmă, un bărbat s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. Imediat angajații serviciului Salvatori și Căutare au intervenit. Cadavrul victimei a fost găsit și recuperat din apă în jurul orei 12:20, a doua zi după incident”, a declarat pentru ZUGO ofițera de presă a IP Dubăsari, Irina Burdujan.

Autoritățile previn oamenii să fie prudenți și să nu iasă pe gheața râurilor și a bazinelor de apă, deoarece aceasta este subțire și prezintă un pericol pentru viață.

Articole asemănătoare

Back to top button