fbpx

Un bărbat, amenințat cu răfuială fizică și impus „să contribuie” la „cazna criminală” a unor traficanți de droguri. Indivizii îi cereau 100.000 de lei

Un bărbat a fost amenințat cu aplicarea violenței fizice de doi indivizi, pentru faptul că ar fi refuzat să mai vândă ilegal droguri. Cei doi erau membrii unui grup infracțional, pe care polițiștii l-au urmărit timp de aproape patru luni. 

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Oamenii legii au stabilit că victima ar fi fost impusă să plătească 100.000 de lei în așa-numita „cazna criminală”. Ulterior, în rezultatul acţiunilor de urmărire penală și al măsurilor speciale de investigație desfășurate, au fost identificați membrii grupului infracțional, care s-au dovedit a fi doi bărbați, cu vârsta cuprinsă între 26 și 30 de ani, ambii fiind anterior judecați.

Unul dintre ei a fost reținut pe 19 februarie curent, în momentul primirii de la victimă a unei tranșe din „taxa” impusă acesteia. Concomitent, au fost efectuate percheziții la domiciliile ambilor suspecți, fiind ridicate telefoane mobile și cartele SIM, conținutul cărora va fi examinat în cadrul urmăririi penale, pentru extragerea informațiilor utile pe caz.

Ulterior, la demersul procurorilor, unul din învinuiți a fost arestat preventiv, iar al doilea bărbat, care suferă de o boală gravă, a fost plasat în arest la domiciliu. Dacă se va demonstra vinovăția învinuiților, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button