fbpx

ultima oră | Spitalul Cancelariei de Stat și încă altele trei au fost activate pentru pacienții infectați cu noul coronavirus

Încă patru spitale din țară au fost pregătite pentru internarea persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus, fiind vorba de cel de stat, amplasat în Chișinău, și trei raionale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut acum câteva minute de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing. Potrivit ei, începând de mâine, 4 aprilie, vor fi activate: spitalul din Criuleni, spitalul Cancelariei de Stat, spitalul din Hâncești și cel din Anenii Noi.

„Spitalul de stat va fi pentru cazurile de COVID din municipiul Chișinău. O altă platformă care se pregătește este vorba despre Centrul de reabilitare Constructorul, dar asta va urma în zilele viitoare”, a declarat minsitra.

Actualmente, mai multe spitale din regiuni primesc pacienți bolnavi sau suspectați de coronavirus. Printre acestea se numără instituțiile medicale de la Bălți, Orhei, Cahul, Comrat, Căușeni, dar și din stânga Nistrului.

CITEȘTE ȘI:

Bolnavii cu forme ușoare de coronavirus ar putea fi internați și în spitalele raionale dacă numărul pacienților va crește. Anunțul ministrei Sănătății

Articole asemănătoare

Back to top button