fbpx

ultima oră | Șapte persoane sunt în stare gravă. Cum se simt pacienții bolnavi de coronavirus?

Viorica Dumbrăveanu a anunțat care este starea pacienților diagnosticați cu virusul COVID-19. Aceasta a precizat că șapte persoane sunt în stare gravă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform ministrei, 28 de cazuri sunt de import, iar 21 – cu transmitere locală. Dintre pacienții internați la spitalul Toma Ciorbă, șapte sunt în stare gravă stabilă, patru au starea satisfăcătoare a sănătății, iar 32 – evoluție stare medie.

Cei doi copilași bolnavi au evoluție stare medie. Pacienta de la Spitalul Clinic Republican este în stare satisfăcătoare. Persoanele internate la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății au starea sănătății de gravitate medie, dar sunt și bolnavi care au evoluție stare medie.

Precizăm că, până acum, în țara noastră s-au înregistrat 49 de cazuri de coronavirus. Dintre toți pacienții, unul a decedat, iar unul a fost tratat.

CITEȘTE ȘI:

https://zugo.md/toate-stirile/ultima-ora-viorica-dumbraveanu-a-anuntat-ca-alti-10-pacienti-au-fost-diagnosticati-cu-virusul-covid-19/88738/toate-stirile

Totul despre coronavirus în Moldova. Evoluția situației de la identificarea primei persoane infectate cu COVID-19 și până acum

Articole asemănătoare

Back to top button