fbpx

ultima oră | „Avem o dinamică bună”. În ce stare sunt bolnavii de coronavirus?

În cadrul briefingului din această dimineață, ministra Sănătății a anunțat cum se simt pacienții bolnavi de coronavirus. Astfel, aceasta a menționat că avem o dinamică pozitivă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La „Toma Ciorbă” persoanele spitalizate au o stare a sănătății satisfăcătoare. Bolnavii internați la Spitalul Clinic de Boli Contagioase demonstrează, de asemenea, o dinamică pozitivă, având o stare medie.

În stare gravă și medie sunt persoanele de la Spitalul Clinic Republican. Mămica internată la Clinica „Emilian Coțaga” are o dinamică pozitivă și o stare a sănătății satisfăcătoare. La Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale persoanele internate sunt cu forme ușoare de îmbolnăvire, starea lor este satisfăcătoare.

Dumbrăveanu a menționat că: „Avem un progres în tratatarea pacienților”. Astfel, ieri au fost externate trei persoane, iar astăzi urmează să mai plece acasă șase oameni.

Amintim că, până la momentul actual, în Moldova au fost confirmate 199 de cazuri de infecție cu COVID-19. Doi bolnavi au decedat, doi au fost tratați, iar nouă urmează a fi externați.

Articole asemănătoare

Back to top button