fbpx

Trei companii aeriene noi lansează curse directe spre Chișinău

Trei companii aeriene noi își extind serviciile și vor opera curse directe spre Aeroportul Internațional Chișinău, deschizând noi destinații și posibilități de călătorie, anunță Aeroportul Internațional Chișinău (AIC).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Southwind Airlines, din 08 august, 2023 până la 01 noiembrie, 2023, va opera curse charter de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Antalya. Conexiunea cu Antalya este una dintre cele mai populare destinații printre călătorii din regiunea noastră și un simbol al vacanțelor all-inclusive. Aeroportul din Antalya are legătură directă cu mai mult de 140 aeroporturi – și pe această direcție se formează conexiuni comode și prin alte puncte intermediare.

Israir ישראייר, va opera zboruri directe regulate de pe aeroportul nostru spre Tel Aviv din 29 octombrie, 2023, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică. O destinație plină de contraste, ce atrage anual peste trei milioane de turiști, un oraș plin de viață, modern, cosmopolit ce oferă numeroase distracții.

Azerbaijan Airlines – AZAL, va opera zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev airport, din 15 septembrie, 2023, în fiecare zi de luni și vineri. Dacă îți dorești și tu o călătorie spre una dintre cele mai frumoase destinații turistice din regiunea Caucazului, spre un oraș vibrant, cu o istorie bogată și o arhitectură impresionantă, care oferă o varietate de atracții turistice, te invităm să vizitezi pagina web a companiei pentru a rezerva un bilet.”, se arată în anunțul AIC.

Articole asemănătoare

Back to top button