fbpx

Trecerile pietonale vor fi, în curând, reîmprospătate. Codreanu: „Sper că măcar de data asta nu veți cumpăra vopsea din asta ca pentru vopsit unghiile”

Odată cu venirea primăverii, autoritățile municipale încep să revopsească trecerile pietonale din capitală. Întâi de toate, însă, Î.M „Exdrupo” trebuie să achiziționeze materialele necesare, cea mai importantă fiind vopseaua. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O licitație în acest sens va fi organizată abia pe 11 martie. Șeful de la Exdrupo, Marcel Zastânceanu, a declarat, în cadrul ședinței de la primărie, că de îndată ce vor fi condiții favorabile pentru marcaj – umiditate, temperatură – muncitorii vor începe lucrările. În acest caz, primarul interimar Ruslan Codreanu a dat de înțeles că vopseaua trebuie să fie calitativă și să nu să se spele după prima ploaie.

„Sper că măcar de data asta nu veți cumpăra vopsea din asta ca pentru vopsit unghiile, să se spele după prima ploaie”. 

În același context, șeful Direcției Municipale Transport, Vitalie Butucel, a menționat că lucrările de iluminare a străzii Muncești sunt în toi.

„Pe Șoseaua Muncești, conform planului, urmează să fie reabilitat iluminatul public pe tronsonul de la Grădina Botanică până la Sângera. Acest tronson de drum, unde au fost și pilonii vechi instalați, a fost expertizat. Mulți piloni urmează să fie demontați, cei noi să fie schimbați, plus o rețea nouă de contact, plus corpuri noi de tip led. Sper că într-un termen rezonabil să avem restabilit integral iluminatul pe această porțiune de drum”, a spus Butucel.

Articole asemănătoare

Back to top button