fbpx

Tragedie în lumea fotbalului. Legendarul Diego Maradona a decedat la vârsta de 60 de ani

Legenda fotbalului argentinian și mondial, Diego Armando Maradona, a murit în urma unui stop cardiorespirator, la vârsta de 60 de ani, informează agențiile de presă internaționale. Maradona se trata de dependență de alcool, informează BBC.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La începutul acestei luni, Maradona a fost operat pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge), la cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Hematomul a putut fi îndepărtat cu succes. Diego a suportat bine operaţia. S-a trezit şi totul decurge bine”, anunța, la acel moment, doctorul Leopoldo Luque, chirurg în cadrul clinicii private din oraşul Olivos, la nord de Buenos Aires, în cursul unei conferinţe de presă.

Maradona fusese transferat la clinica respectivă după o primă spitalizare în oraşul La Plata, aflat la 60 km sud de capitala Buenos Aires. Intervenţia chirurgicală de marţi a durat aproximativ două ore. Ulterior, Maradona a fost supus unei tratament pentru dezalcoolizare, fiind dependent de alcool

Maradona a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a câștigat, împreună cu echipa Argentinei (al cărei căpitan a fost) Cupa Mondială la fotbal în 1986.

Diego Maradona a jucat, de-a lungul carierei, la cluburi precum Barcelona sau Napoli. El a câștigat, de altfel, cu Napoli, două titluri în Seria A.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button