fbpx

Traficul pe strada 31 August, tronsonul Ismail – Ciuflea, suspendat. Cum va circula transportul public

Primăria Municipiului Chișinău informează că, pe perioada 17 martie (ora 21:00) – 19 martie (ora 06:00), se suspendă traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între strada Ismail și strada Ciuflea, inclusiv și la intersecțiile, strada 31 August 1989 – strada Ismail și strada Lev Tolstoi – strada 31 August 1989, în legătura cu efectuării lucrărilor de reabilitare totală a strada 31 August 1989.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, pe perioada efectuării lucrărilor de reabilitare a strada 31 August 1989 intersecție cu strada Ismail, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Traseul rutei de troleibuz nr. 9 se modifică după cum urmează: de pe str. Miorița pe str. Grenoble pe bd. Traian, bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și sfînt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hîncești și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 13 se prescurtează pînă a str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iurii Gagarin;
traseul rutei de troleibuz nr. 17 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurii Gagarin.

Traseul rutei de troleibuz nr. 20 se modifică după cum urmează: retur: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Vasile Alecsandri pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 36 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Vasile Alecsandri, șos. Hîncești și în continuare pe traseul stabilit.

AUTOBUZE:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit, retur: de pe str. Ismail pe str. București, str. Armenească, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail, pe str. Lev Tolstoi, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Ismail.

Traseul rutei de autobuz nr. 23 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, tur/retur.

MICROBUZE:

Traseul rutei de microbuz nr. 113 se modifică după cum urmează: de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Traseele rutelor de microbuz nr. 120, 169, 186 și 191 se modifică după cum urmează: tur: de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit, retur: de pe str. Ismail, pe str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

 

Articole asemănătoare

Back to top button