fbpx

Totul a început de la „un fum”. Un tânăr din Ungheni riscă până la 15 ani de pușcărie pentru trafic de droguri

Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au trimis pe banca acuzaților un tânăr din Ungheni pentru faptul că ar fi vândut și păstrat în scop de vânzare peste un kilogram de droguri de tip marijuana, ceea ce presupune proporții deosebit de mari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul în vârstă de 19 ani ar fi făcut anterior cunoștință, la o stație PECO, cu un cetățean care i-a pus la dispoziție marijuana, la domiciliul său, după ce acesta își anunțase intenția „să tragă un fum” din substanța pe care o avea.

Ulterior, pe parcursul anului 2019, tânărul a început să cumpere drogul de la acest cunoscut, după care-l punea în vânzare cunoscuților din cercul său și astfel obținea un profit de 300-400 de lei săptămânal. Afacerea ilegală, însă, a fost deconspirată în cadrul unei livrări de „marfă” unui agent sub acoperire din Chișinău.

Procurorii au obținut mandat de arest pe numele lui în octombrie 2019. La această etapă, tânărul rămâne în penitenciar și riscă pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de până la 15 ani.

În scopul individualizării pedepsei, cauza penală în privința acestuia este examinată separat în cadrul acestui dosar, iar cu privire la alți figuranți, măsurile procesual-penale se desfășoară în cadrul altor cauze penale.

Articole asemănătoare

Back to top button