fbpx

#ToțiSuntemDiferiți și puternici! Gestul emoționant prin care moldovenii s-au solidarizat de Ziua Mondială a Sindromului Down

Astăzi este marcată Ziua Internațională a persoanelor cu sindromul Down. Printre internauții moldoveni, deja s-a format o tradiție ca în această zi să poarte ciorapi diferiți în semn de solidaritate cu aceste persoane.

Prin intermediul acțiunii, ei încearcă să le transmită oamenilor că toate persoanele sunt egale. Aceștia își exprimă dorința de a le acorda oamenilor cu nevoi speciale condiții confortabile de viață în lumea modernă.

Echipa ZUGO susține inițiativa și își exprimă solidaritatea și admirația pentru Copii Soarelui. Tradițional, am selectat câteva dintre fotografiile cu ciorapi diferiți, publicate pe rețelele de socializare. Le puteți vedea mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

##prietenamea##copiifrumosi#soare#fericire💛💙#totisuntemdiferiti @adamciucludmila

O postare distribuită de 364570 (@lilianagirnet88) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#totisuntemdiferiti #prietenamea @adamciucludmila

O postare distribuită de Alina Nagoreanski Șumila (@alinagoreanski) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bună dimineața, prieteni! Ieri a fost introducerea și azi venim cu un cuprins frumos Sau ieri au fost aperitivele și azi venim cu felul principal. Oh 21 Martie Am atâtea emoții legate de această zi. Campania #totisuntemdiferiti e la ediția a 2-a, crește odată cu Beatrice. Anul trecut a început totul de la o fotografie cu #prietenamea și ciorapii ei diferiți. Am fost plăcut surprinsă de multitudinea de poze pe care le-am primit. Anul acesta dăm startul cu mai mulți ciorapi și mai multă lume.🥰 Cum a avut loc totul. Aseară. După ce am terminat de făcut tortul tiramisu și sora mea că-i mai mică a rămas la Bucătărie să-și ducă la bun sfârșit datoria. După ce tata a făcut un duș. S-a bărbierit, s-a tuns și a îmbrăcat costumul roșu de sărbătoare. După ce mama s-a lămurit cu platforma online de învățare și a pregătit tema noua pentru elevi, eu am zis: Rebeata, fotografie pentru mâine trebuie să facem. Zis și organizat. În primul rând toți am încălțat ciorapi noi și diferiți. Apoi am adus oghealul ca să fie fundalul mai frumos și 3 frumușei s-au pus pe sofa unde lumina bate mai bine. Ahhhh un detaliu foarte important l-am omis. Muzica! Unde e muzica acolo e vesel unde e vesel acolo oamenii îs frumoși. Cik cik cik – poze n-am reușit să prind în schimb este acest video 💛 Voila! #totisuntemdiferiti Iar asta ne învață acest boț de fetiță pe care eu o poreclesc #prietenamea. P.S. Hai și tu🌷

O postare distribuită de Adamciuc Ludmila (@adamciucludmila) pe

Articole asemănătoare

Back to top button