fbpx

Tot mai mulți moldoveni se întorc acasă de sărbători: Peste 36.000 de persoane au intrat în țară în ultimele 24 de ore

Traficul la hotarul de stat a crescut. Potrivit unui comunicat al Poliței de Frontieră, doar în ultimele 24 de ore, peste 40.826 de cetățeni moldoveni au traversat granița, dintre care 36.670 pe sensul de intrare în Republica Moldova .

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Responsabilii mai informează că în total, pe ambele sensuri de trecere ale frontierei, au fost înregistrate 66.555 de traversări, comparativ cu 51.981 de intrări și ieșiri din țară înregistrate ieri. Traficul unităților de transport a constituit 15.635 din numărul total de treceri a hotarului.

Totodată, au fost înregistrate 17 încălcări a regimului zonei de frontieră, o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat; un caz de trafic ilicit de bunuri; trei cazuri de depășire a termenului de ședere pe teritoriul Moldovei, trei cazuri de ignorare a regulilor de utilizare a vinietelor și două cazuri de rețineri a persoanelor în conflict cu legea.

Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore, cele mai multe traversări ale graniței s-au înregistrat punctele de trecere de la Leușeni, Aeroportul Internațional Chișinău, Otaci și Sculeni.

Articole asemănătoare

Back to top button