fbpx

Top cinci modele de mașini de închiriat în R. Moldova în funcție de preferințele tale

Comoditate, libertate de mișcare – iată câteva dintre caracteristicile unor servicii de auto chirie în Chișinău, servicii pe care le poți găsi ușor la compania Bradus Auto. În acest articol, ne propunem să-ți arătăm ce mașini în chirie poți lua de la Bradus Auto și care sunt beneficiile acestora, mai ales în funcție de scopul și cerințele tale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deci, să-i dăm drumul!

1. Skoda Superb – mașina perfectă pentru capitală

Îți dorești o închiriere auto în Chișinău la prețuri accesibile, confortabilă și, mai ales, potrivită pentru condițiile din capitala noastră? Optează pentru modelul Skoda Superb. Creat de un concern ceh, automobilul este un model clasic, care la Bradus Auto se găsește în varianta cu motor diesel, cu un consum de 2 litri și cu o capacitate maximă de 5 persoane la bord. Deci, se va potrivi perfect pentru persoanele care fie se deplasează în interes de serviciu, fie călătoresc pe distanțe scurte, preponderent în interiorul capitalei.

2. Dacia Duster – pentru escapade pe care le meriți din plin

Concernul românesc Dacia, devenit acum parte a gigantului Renault, pune accent pe versatilitatea modelelor sale. Prin urmare, dacă îți place să călătorești în afara orașului sau, de ce nu, să încerci experiența conducerii unei mașini foarte intuitive, atunci trece pe listă acest model.

3. Toyota Auris Hibrid – o mașină bună pentru fiecare

Dacă e să ne ghidăm de realitățile de pe drumurile naționale, de imposibilitatea găsirii unui loc de parcare, atunci primul gând e: alege o Toyota Auris. Mică, comodă, ușoară în manevrare, cu motor hybrid de acțiune, aceasta se va integra perfect în drumuri scurte, de zi cu zi, și îți va ușura mult viața la capitolul găsirea unui loc de parcare.

Young beautiful woman choosing car in a car showroom

4. Hyundai Tucson – eleganță și forță pentru fiecare

Să ne imaginăm situația în care vrei să ieși în afara orașului, vrei să mergi pe drumuri de mare viteză, iar pentru asta sigur poți alege un Hyundai Tucson, pe motor cu benzină, 1.6 capacitatea. Este ușor de manevrat, confortabil, perfect pentru o mică gașcă de aventurieri.

5. Toyota Prius – perfect pentru ritmul alert al orașului nostru

Toyota Prius și-a cucerit utilizatorii prin versatilitatea, prin comoditatea cu care poate fi condusă și prin economia considerabilă pe care o poți face. Motorul hybrid este potrivit mai ales acum, când costurile la combustibil clasic au crescut considerabil.

Ai nevoie de automobile pentru călătorii de serviciu, în familie sau cu prietenii? Alege Bradus Auto Rent și descoperă locuri de care poate nu ai auzit, în confortul unor mașini moderne.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button