fbpx

Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova în luna iulie

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat lista celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova în luna iulie, conform declarațiilor agenților economici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit topului realizat de ANOFM pentru identificarea celor mai atractive locuri de muncă, compania ZAW ENERGY S.R.L., specializată în sectorul energiei solare din orașul Ștefan-Vodă, oferă un salariu între 20.000 și 50.000 de lei pentru poziția de montajist (montarea centralelor fotovoltaice). Candidații interesați trebuie să aibă cunoștințe în domeniul solicitat, experiență în acest domeniu și să cunoască limba română și rusa.

Compania S.C. ESPERANZA S.R.L. din municipiul Chișinău oferă un salariu cuprins între 22.000 și 25.000 de lei pentru poziția de director/directoare magazin. Candidatul ideal pentru această funcție trebuie să demonstreze abilități bune în gestionarea și monitorizarea magazinului, precum și cunoștințe de limbile rusă și engleză.

Topul mai include oferte pentru pozițiile de manager al operațiunilor de date la compania AYIRIA S.R.L. din municipiul Chișinău și asistent/ă manager la COMITETUL INTERNAȚIONAL AL CRUCII ROȘII din Chișinău, cu salarii între 20.000 și 25.000 de lei.

Mai multe companii din municipiul Chișinău oferă salarii de până la 25.000 de lei pentru diferite poziții, cum ar fi dulgher/dulgheriță și sudor/sudoriță la DANSICONS S.R.L., operator/operatoare call center la UNIT CALL S.R.L., și conducător/conducătoare auto la AGROSFERA-BM S.R.L. din Ungheni.

Companiile S.C. DROMAS-CONS S.R.L. din Chișinău și ONUR TAAHHUT TAŞIMACILIK INŞAAT TICARET VE SANAYI S.R.L. din orașul Telenești oferă salarii între 20.000 și 24.000 de lei pentru pozițiile de șef/șefă coloană auto, respectiv diriginte/dirigintă de șantier în construcții.

Industria construcțiilor oferă mai multe locuri de muncă vacante prin compania GRANBUDSERVICE S.R.L. din Chișinău, pentru pozițiile de sudor/sudoriță, lăcătuș-montator în construcții, betonist/betonistă și muncitor auxiliar/muncitoare auxiliară, cu salarii de până la 20.000 de lei.

Cele mai multe locuri de muncă vacante în industria ușoară, pentru poziția de cusător/cusătoreasă (cusătoare), sunt oferite de compania Î.C.S. LEAR CORPORATION S.R.L. din Ungheni, cu o remunerație salarială cuprinsă între 8.500 și 15.000 de lei.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați.

AICI puteți deschide întreaga listă a locurilor vacante.

Articole asemănătoare

Back to top button