fbpx

„Toastul” lui Năstase cu ocazia anunțului de retragere a PDM: „Ceea ce am reușit noi va rămâne scris în Cartea de istorie a Moldovei”

În urma briefingului Partidului Democrat, în care vicepreședintele formațiunii politice a anunțat că PDM se retrage de la Guvernare, minstrul de Interne ales de ACUM și PSRM, Andrei Năstase, a venit cu un mesaj către toți cetățenii Republicii Moldova. 

Acesta a ținut să le mulțumească celor care au susținut Guvernul Sandu și a încurajat națiunea să lupte în continuare pentru libertate și adevăr.

„Am spus oamenilor ani de zile la rând: că între un popor și dorința lui legitimă de libertate, nimeni nu se poate interpune!

Am spus oamenilor Moldovei că putem deveni liberi doar dacă credem cu adevărat în nația și viitorul nostru. Am luptat toți, până la epuizare și am doborât ultimul dictator al Europei. Ceea ce am reușit noi, generația noastră, va rămâne scris în Cartea de istorie a Moldovei”, scrie Năstase pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, ministrul ales a spus că binele și adevărul a câștigat împotriva minciunii.

„Să le spuneți copiilor și nepoților voștri că voi ați reușit”, accentuează acesta.

Totodată, Năstase a mai menționat că începând cu ziua de mâine, toți trebuie să iasă la serviciu.

„De mâine, la muncă, să facem cu toții din Moldova țara în care vrem sa ne creștem copiii, țara în care oamenii se întorc și nu mai pleacă niciodată”, se mai arată în mesajul lui Andrei Năstase.

Articole similare

Close