fbpx

Ți-ai făcut planurile pentru weekend? ZUGO îți recomandă 10+ evenimente de suflet la care să mergi cu cei dragi

Dacă te-ai gândit că acest weekend este perfect doar pentru a lenevi acasă, privind un film sau pur și simplu dormind, s-ar putea să fi greșit, pentru că încă nu ai văzut lista de evenimente, perfecte pentru sufletul tău, pe care ZUGO ți le-a pregătit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, după un somn bine meritat, lasă grijile acasă, ia-ți prietenii și familia cu tine, pentru a petrece umătoarele două zile activ și cu zâmbetul pe față, astfel încât să nu te lași influențat/ă de rutina săptămânii.

Sâmbătă, 26 ianuarie

7:00. Готешть Термальный источник (Gotești Izvorul termal). Fă o excursie de 18 km prin zăpadă. De la Gotești, vei merge la Cantemir și vei vizita mai multe locuri fabulose.

14:30. Training gratuit – „Comunicarea-cheia succesului”. În cadrul training-ului, în decurs de două ore veți afla despre comunicarea congruentă și incongruentă, veți exersa împreuna cu ceilalți participanți, și veți avea oportunitatea inedită de a îmbunătăți stilul de comunicare personal.

15:00. Screening and Discussion: „The boy in the striped pajamas” (Screening și discuții: „Băiatul în pijamale dungate”). America House te invită la sesiunea de screening din ianuarie! Potrivit voturilor adepților, vei viziona filmul „Băiatul în pijamale dungate”.

18:30. O istorie foarte simplă. Un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

18:30. Женский форум – Selfmade WOMAN (Forumul femeilor – femeia singuratică). Acest eveniment este locul în care vei avea parte de comunicare cu femei faimoase, instruire și, ulterior, inspirație pentru a-ți îndeplini dorințele.

20:00. Acoustic show: Stela Boțan și Cristi Condrea. Un nou concert va avea loc în acest weekend, unde ești așteptat împreună cu prietenii să savurezi muzică și voci frumoase, un pahar de vin sau un punch fierbinte.

Duminică, 27 ianuarie

11:00. Backyard Winter Grill. Cineva a spus cărniță la grătar, izvar și muzică bună? Pentru prima oară, în acest ianuarie, terasa Uptown Cafe va prinde culoare, arome delicioase, muzică și multă lume. Așadar, ești invitat cu prietenii și familia la un barbecue de iarnă.

11:30. Spectacol Caritabil pentru Gabi Cotoman. – Povestea unei Povești. Evenimentul este organizat pentru o mică fetiță cu ochi dulci și plini de viață – Gabriela! În holul Filarmonicii veți fi întâmpinați de personajele de pe Planeta Clounella.

15:00. Club de lectură Troleibuzul 30. Un grup tânăr, format în mare parte din studenți și elevi, îți dau întâlnire pentru a discuta despre o carte pe care o alegeți împreună, într-o atmosferă prietenească. La această ședință vei discuta despre „Portretul lui Dorian Gray” de Oscar Wilde.

18:00. Premieră – „Violonistul Diavolului”. Un spectacol horror, pe parcursul căruia „se deschid” porțile Iadului și își fac apariția „dracii”. Ei vor scoate în vizor toată gama de vicii, probleme și boli umane, precum: orgoliul, mândria, lăcomia.

19:00. Madame Bovary. Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary”, după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert: „Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă. Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață”.

ZUGO vă urează un weekend magic!

Articole asemănătoare

Back to top button